Hoppa till innehåll
Hem » 19 mars 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

19 mars 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:40, Borås, skadegörelse
En person gömde sig i en butik efter stängning. Väktare hade låst butiken och lämnat platsen. Personen började hälla ut drickor för att panta behållarna, men satte då igång ett inbrottslarm inne i butiken. Polis larmades till platsen och kunde lokalisera personen, en man i 40-årsåldern. Han misstänktes för skadegörelse och omhändertogs av polispatrullen enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer m.m).

00:12, Lilla Edet, brand i fordon
En personbil brann under natten i Lilla Edet i kommundel Ale-Skövde. Ingen person skadades i samband med händelsen, som utreds som skadegörelse genom brand. Ingen person har gripits i dagsläget.

01:37, Göteborg, narkotikabrott
En vakt på ett hotell i centrala Göteborg ringde till polisen med anledning av att vakten misstänkte två personer för att bruka narkotika inne på ett av hotellens rum. Polis beordrades till platsen och kontrollerade personerna. En av personerna, en man i 25-årsåldern, misstänks för narkotikabrott genom att ha innehaft narkotika. Den andra personen misstänks inte för brott i dagsläget.

02:27, Munkedal, stöld genom inbrott
En eller flera gärningspersoner har brutit upp ett tiotal förråd i en källare till ett flerfamiljshus i centrala Munkedal. Det är i dagsläget oklart om något stulits, och i så fall vad. Ingen person har gripits i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.