Hoppa till innehåll
Hem » 17 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.24 Kungälv, skadegörelse genom brand.
Brinner i ett vindskydd på Tunge Skolan varför räddningstjänst samt polis till platsen. En person som befinner sig på platsen kan misstänkas ha något med hur branden startat. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan. Personen som befann sig på platsen påträffade man en tändare, tändblockskuber samt en kniv. Samtliga saker tas i beslag och personen delges misstankar om skadegörelse genom brand samt brott mot knivlagen.

00.52 Åmål, inbrottsstöld.
Ett kameralarm går ifrån en restauranglokal på Södra Ågatan enligt ett väktarbolag och man ser personer inne i lokalen. Polis samt väktare till plats. Ingen kvar inne i restaurangen men i närområdet kan en person gripas som man påträffar stöldgods på. Han är i 18 års åldern och är delgiven misstanke om inbrottsstöld.

01.15 Göteborg, skadegörelse genom brand.
På Karossvägen brinner det i en parkerad bil varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Man kan konstatera att någon hällt bensin på bilen och sedan satt eld på den. Branden släcks och det rådde ingen spridningsrisk, ingen gripen.

02.10 Göteborg, våld och hot mot tjänsteman.
En Taxichaufför har blivit slagen och hotad av en kund som han kört i sin bil. Polis till platsen som söker av närområdet kring Stora Kronogårdsgatan. Man kan gripa mannen som försökt springa från platsen. I samband med detta har mannen ramlat och slagit sig varför han körs av polis till sjukhus för att plåstras om. Mannen som är i 40 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk, våld mot tjänsteman samt bedrägeri då han inte har betalt för sin resa.

03.12 Partille, butiksrån.
Två maskerade personer kommer in på Shell på Gamla Kronvägen och hotar en personal med något föremål och sedan kommit över cigaretter samt en okänd summa kontanter. Man lämnar sedan bensinstationen i en bil troligen ut på E20 in mot Göteborg. På övervakningsfilmen kan man följa hela händelseförloppet och kommer skickas med den utredning som inletts i samband med rånet. Ingen har kommit till fysisk skada i samband med rånet.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.