Hoppa till innehåll
Hem » 08 mars 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 mars 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Försök till mord i Flen

23:43 larmas polis till en adress i Flen med anledning av ett bråk där någon ska ha blivit skadad. Vid platsen ska en inblandad person fått någon form av stickskador i samband med händelsen. När polisen kommer till platsen anträffas den skadade mannen, som sedan förs till sjukhus i ambulans. Det är i nuläget oklart hur pass allvarligt skadeläget är.

Polisen kommer snart i kontakt med misstänkt gärningsman som försvunnit från bostaden efter händelsen. Mannen, som är i 40-årsåldern, kan sedan gripas misstänkt för försök till mord.

Polis har efter händelsen spärrat av brottsplatsen för vidare undersökning. Man arbetar även med informationsinhämtning genom att bland annat höra personer som kan veta mer om händelsen.

Misshandel i centrala Eskilstuna

00:21 får polisen vetskap om ett pågående bråk utanför en krog i centrala Eskilstuna. Polis kommer till plats där det varit någon form av dispyt. Ingen ska ha skadats allvarligt, men en person kördes till sjukhus för kontroll. En annan person misstänks för misshandel. 

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden gällande viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland