Hoppa till innehåll
Hem » 27 februari 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

27 februari 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Torsby

23.49: På länsväg 947 i Östmark stoppas ett fordon och föraren, en man i 40-årsåldern får böter då denne framfört ett fordon som det är körförbud på.

Kistinehamn

04.55: Polisen kontrollerar en man i 35-årsåldern och han blir misstänkt för narkotikabrott innehav samt bruk. Mannen får följa med för provtagning och han blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Karlstad

23.48: En patrull stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för brott mot knivlagen.

00.00: Polisen kallas till en adress i de norra delarna av Karlstads kommun med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha blivit hotad. En bit därifrån kan en bil kontrolleras och en man i 35-årsåldern grips misstänkt för grovt olaga hot, vapenbrott och utpressning.

01.48: Det kommer in samtal med anledning av att några personer anträffat en skottskadad man utomhus i Karlstad kommun. Mannen förs till sjukhus men det finns inga uppgifter om något skadeläge. Ärendet rubriceras som misstänkt mordförsök. Ingen person är frihetsberövad.

03.33: Polisen påbörjar ett förföljande av en bil efter att föraren inte stannat på polismans tecken vid Välsviken. Efter en stund blev det stopp på fordonet och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.