Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

22:11 Polis larmades till Vrinnevigatan i Norrköping med anledning av att en inringare sett hur en bil kört vårdslöst och krockat in i andra parkerade bilar. När polis anlänt till platsen visade det sig att totalt fyra bilar fått skador. Polis har letat efter bilen och chauffören men i nuläget har inget påträffats. En anmälan om smitning från trafikolycka kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor med rådjur, psykisk ohälsa, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.