Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det ärende som sticker ut: 

02:51 Polis larmades till Kyrkvägen i Jönköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm i en pizzeria. Via kameran syntes två personer röra sig inne i lokalen. Polis på plats har letat efter gärningspersonerna men i nuläget finns ingen misstänkt. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas och platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Det är oklart vad som stals i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolycka med rådjur och vildsvin, trafikkontroll samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.