Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 februari 07.54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

03:21 Polis larmades till området Skiftinge, Eskilstuna, med anledning av att flera inringare hört höga smällar. Polis på plats har sökt igenom området utan att hitta några tecken på brott. Vid 04:10 anträffades däremot rester av en fyrverkeripjäs samt en oskjuten fyrverkeripjäs. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolycka med rådjur, trafikkontroller, trafikbrott samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland