Hoppa till innehåll

11 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

02:59, trafikolycka, Kungälv
Vi får larm via SOS om en singelolycka på länsväg 574 vid Kareby. Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Två personer förs till sjukhus i ambulans. Inga livshotande skador enligt uppgift. En tredje person tar sig till sjukhus själv. Föraren misstänks för grovt rattfylleri samt vållande till kroppsskada.

00:37, rattfylleri, Lerum
Vi får larm via SOS om att en bil har voltat på Gullringsbovägen. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Tre personer uppges ha färdats i bilen. Två personer förs till sjukhus i ambulans. Initiala uppgifter gör gällande att föraren ska ha sprungit från platsen. Polis söker i området med bland annat hund, men utan att anträffa någon ytterligare person. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada är upprättad.

20:44, misshandel, Borås
Polispatrull genomför en kontroll vid Sjöbo Torg. I samband med detta kommer det en kvinna som har blivit knivskuren i benet på väg till sin bil. Ambulans tillkallas och hon förs till sjukhus. Polisen genomför initiala utredningsåtgärder och söker med bland annat hund. Något senare anträffar man en man i 20-årsåldern i anslutning till platsen. Mannen grips misstänkt för grov misshandel.

19:03, misshandel, Göteborg
Vi får larm via SOS om att en man har blivit misshandlad av tre gärningspersoner i Guldheden. Han hade bestämt träff med en tjej och i samband med detta kommer gärningspersonerna fram och misshandlar mannen. De försvinner sedan från platsen. Ambulans och polis kommer till platsen. Mannen förs till sjukhus i ambulans. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.