Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 07.25, Sammanfattning natt, Örebro län

09 februari 07.25, Sammanfattning natt, Örebro län

Hallsberg, drograttfylleri, narkotikabrott och olovlig körning.
23.13: En bilist kontrolleras i centrala Hallsberg. Föraren, en man i 45-årsåldern påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om mannen hade någon olaglig substans i kroppen. Vid visitation anträffas även misstänkt narkotika, substansen tas i beslag och kommer analyseras hos NFC, nationellt forensiskt center. Mannen saknar även behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Förundersökning är inledd och mannen misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott innehav samt eget bruk och olovlig körning.

Örebro, ofredande.
05.02: Polispatrull beordras till ett hotell i Örebro, anledningen är att ett vittne iakttagit hur en man dragit in en kvinna på ett hotellrum. Patrullen genomför utredningsåtgärder vilket leder till att en man 45-årsåldern kan misstänkas för ofredande. Anmälan upprättas men inget vidare frihetsberövande genomförs.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt rutinuppdrag så som person samt fordonskontroller. Det har inkommit flera samtal om psykisk ohälsa som har hanterats. Det har även inträffat tre viltolyckor, inga personskador har i samband med dessa rapporterats in till polisens ledningscentral.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.