Hoppa till innehåll
Hem » 24 november 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

24 november 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

22.48: I Brickebacken stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, får följa med för provtagning då han misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. En analys av provet får visa om mannen gjort sig skyldig till brott.

23.00: Det upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand efter att ett fordon i Oxhagen ska ha blivit brandskadat.

01.30: Det kommer in samtal om att en förare eventuellt kör påverkad. En patrull kan få stopp på bilen i Almby och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

05.11: I Rosta stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får lämna prov och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Hallsberg

23.40: Patrull kallas till en adress i centrala Hallsberg med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 50-årsåldern greps och är misstänkt för grov misshandel då han ska ha slagit en man i 35-årsåldern med något typ av tillhygge. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus med anledning av dennes skador. Den misstänkte mannen sitter numera anhållen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.