Hoppa till innehåll
Hem » 21 januari 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 januari 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:34 Grov misshandel, Ulricehamn
Flera inringare kontaktade polisen och berättade att flera personer slogs med knivar och basebollträn på Ulricehamnsvägen. Polis skickades till platsen. En person ska ha misshandlats på platsen i en rörig händelse där flera personer har bråkat med varandra. Polis kommer upprätta en anmälan om grov misshandel och en anmälan om försök till grov misshandel.  

23:04 Grov stöld, Göteborg
Ett par som åkte buss blev bestulna när de klev av bussen, mannen i paret hade en guldkedja och han blev attackerad av en mörkklädd man som ryckte av guldkedjan och sprang från platsen. Händelse utspelade sig på Björkhällan 10 i Göteborg. Mannen som är i 75-årsåldern kontaktade polis som kom till platsen och sökte av närområdet utan att hitta gärningsmannen. Polis tog upp en anmälan om grov stöld.

01:40 Misshandel, Göteborg

Polis kallades till Östrahamngatan där en man ska ha blivit gripen och handfängslad av ordningsvakter då han misshandlat en kvinna på en pub. Mannen som är i 30-årsåldern ska inte ha haft någon relation till kvinnan som är i 40-årsåldern. Kvinnan ska ha fått ett slag i ansiktet.

03:12 Misshandel, Göteborg
En kvinna greps och handfängslades av ordningsvakter på en pub på Järntorgsgatan 12. Kvinnan som är i 40-årsåldern ska ha slagit en man som är i 20-årsåldern. Polis har upprättat en anmälan om misshandel.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.