Hoppa till innehåll
Hem » 16 januari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

16 januari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:45 Narkotikabrott, Göteborg
Polispatrull som skulle stoppa ett fordon på Djurgårdsgatan tvingades inleda ett kortare förföljande då föraren försökte undkomma polispatrullen. Förföljandet avslutades på Järntorget och föraren en man i 50-årsåldern och passageraren en kvinna i 35-årsåldern kunde gripas.  Under förföljandet misstänks de ha kastat ut droger ur bilen, dessa kunde senare säkras av polispatrull. En anmälan om grov olovlig körning, rattfylleri och grovt narkotikabrott har upprättas.  

00:00 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg

En man ska ha misshandlat sin hustru i Polisområde Storgöteborg. Mannen ska ha slagit kvinnan och skadat hennes arm i samband med misshandeln. Polis på plats fick beslut om hämtning till förhör av åklagare och mannen medtogs. Efter förhör anhölls mannen som är i 60-årsåldern av åklagare.

00:00 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
Polis larmades till en adress i Polisområde Storgöteborg med anledning av att en man ska ha slagit sin sambo. Polis uppmärksammades då grannar hör skrik från aktuell bostad. Mannen ska ha slagit kvinnan huvud mot väggen samt utdelat ett flertal slag mot kvinnans ansikte. Mannen greps av polis på plats och anhölls efter förhör av åklagare. Kvinnan kördes till sjukhus av polispatrull.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.