Hem » 21 oktober 05:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 oktober 05:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.04 Stöld genom inbrott, Kungsgatan, Alingsås. Polis skickas till Kungsgatan, där en ruta är krossad till ett café. Inne i caféet syns två personer, mörkt klädda med mössa.  De båda hinner lämna platsen springandes innan polis anländer. Polis letar efter dem i området, men ingen anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

01.57 Brand, Filsbäck, Lidköping. Polis och räddningstjänst skickas till en rökfylld villa. På plats hjälper räddningstjänst en boende, en man, ut från villan. Då han andats in rök förs han med ambulans till sjukhus för kontroll. Branden uppges ha startat i köket, och det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen. 

03.18 Stöld, Komarken, Kungälv. Polis skickas till Komarken, där man i bil har kopplat till en kärra från ett företag på platsen. När polis kommer till platsen får man syn på bilen, och ska stoppa den för kontroll. Föraren av personbilen väljer att inte stanna på polisens stoppsignal, och ett förföljande inleds Marstrandsvägen västerut. Förföljandet går mot Kärna, vidare mot färjeläget, där det blir stopp. Föraren, en man, kan säkras av polis. Bilen är belagd med körförbud och är avställd. Släpet misstänks vara stulet, och det bärgas från platsen. Det är därefter överlämnat till ägaren. Mannen visar tecken på påverkan, och tas med för provtagning. Han är nu misstänkt för stöld samt trafikbrott. 

04.07 Brand, Nolby, Alingsås. Det brinner i en container, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

Misshandel, relation, Polisområde Skaraborg. Polis skickas till en bostad, där en kvinna misstänks ha blivit misshandlad av sin man. Kvinnan är inte i behov av ambulansvård. När polis kommer fram till bostaden finns mannen och kvinnan på plats. Mannen grips misstänkt för misshandel av kvinnan. Då det funnit barn i bostaden är han även misstänkt för barnfridsbrott. 

Misshandel, relation, Polisområde Fyrbodal. Polis skickas till en lägenhet varifrån det har hörts bråk mellan en man och en kvinna, i form av dunsar samt kvinnoskrik. När polis kommer fram till bostaden finns bara kvinnan kvar, då mannen lämnat lägenheten. Men mannen kommer tillbaka under tiden polisen är på platsen, och han grips då som misstänkt för misshandel av kvinnan.  Han anhålls senare av åklagare. Kvinnan har inte behövt ambulansvård i samband med misshandeln. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *