Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 07.26, Sammanfattning natt, Hallands län

17 december 07.26, Sammanfattning natt, Hallands län

22:19 Misshandel, Varberg
En man i 20-årsåldern kontaktade polisen då han blivit misshandlad vid Drottninggatan i Varberg. Mannen ska ha fått tänder utslagna och blött från ansiktet enligt uppgifter till polisen. Polis kom till platsen och träffade målsägaren och en anmälan om misshandel upprättades. Målsägaren skjutsades till sjukhus av polis. 

00:03 Grov misshandel, Halmstad

Ordningsvakt på Sjukhus i Halmstad ringde till polisen då en patient under 18år inkommit med skärskador på armen. Polis på platsen har upprättat en anmälan om grov misshandel. Polisen har viktiga utredningsuppgifter att arbeta vidare med i ärendet. En person är gripen misstänkt för grov misshandel. 

01:42 Misshandel, Halmstad
En ordningsvakt ringde SOS Alarm då det var bråk på en krog mellan två grupperingar. Flera personer slogs på platsen. Polis skickade flera polispatruller till platsen och en mycket rörig händelse börjades nystas upp. Oklart i nuläget vad som exakt har hänt på platsen, flera personer ska ha slagits med varandra. Polis har upprättat två anmälningar om misshandel, då två herrar påträffats med blåtiror. Männen är i 20-25-årsåldern. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.