Hoppa till innehåll
Hem » 14 december 07.19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

14 december 07.19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:10 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs och resultatet får visa om brott begåtts. Föraren saknar körkort. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, brott mot knivlagen samt olovlig körning ska upprättas.

04:12 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 40-årsåldern, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs och resultatet får visa om brott begåtts. I bilen anträffas misstänkt narkotika och både föraren och passageraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för grovt narkotikabrott. Båda två grips och åklagare beslutar om att anhålla dem.

05:41 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri ska upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka på E14 vid Fränsta, Ånge kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.