Hoppa till innehåll
Hem » 29 juni 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

29 juni 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:26 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan, Sundsvall. Både föraren, en man i 30-årsåldern, och passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, misstänks vara påverkade av narkotika och provtagning utförs. I bilen anträffas föremål som gör att misstanke om brott mot knivlagen uppstår. Mannen misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt brott mot knivlagen. Hans körkort omhändertas. Kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Anmälningar ska upprättas.

00:39 Rattfylleri, Härnösand
Polis stoppar och kontrollerar en skåpbil på E4 i Härnösand. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkortsbehörighet och misstänks vara påverkad av narkotika. Provtagning utförs och anmälan gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt olovlig körning ska upprättas.

03:32 Misshandel, Sollefteå
Samtal inkommer från en man i Sollefteå som blivit misshandlad av för honom okända personer. Polis beordras ut, men ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

05:20 Trafikolycka, Kramfors
Polis beordras till E4 i trakten av Skullersta med anledning av larm om singelolycka. Enligt initiala uppgifter har en personbil åkt in i mitträcket. Det finns inga uppgifter om personskador. I bilen färdades tre män i 30-45-årsåldern. Misstänkt stulen kopparkabel anträffas i bilen så männen grips och ska förhöras. Bilen tas i beslag. Det är i nuläget oklart var kopparkabeln kommer från.

En viltolycka i trakten av Stenhammar har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.