Hoppa till innehåll
Hem » 18 november 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

18 november 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:17 Drograttfylleri, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika och provtagning utförs. Det anträffas även misstänkt narkotika i bilen och misstanke uppstår därmed även gällande ringa narkotikabrott, innehav.

01:08 Rattfylleri, Gällivare
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Gällivare. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar behörighet att köra bil och blåser dessutom positivt i polisens sållningsinstrument. Ytterligare provtagning utförs och förhör hålls. Föraren misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

04:10 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Luleå. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 60-årsåldern, är påverkad av alkohol och provtagning utförs. Föraren saknar dessutom behörighet att köra bil. Han misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *