Hoppa till innehåll
Hem » 27 november 17.35, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

27 november 17.35, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

16:19 Bergs kommun, en olycka på länsväg 740 vid Gärde. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för djuret, eftersöksjägare kontaktas.

16:39 Bergs kommun, en olycka på länsväg 546 vid Skucku. En lastbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret uppge vara skadat och eftersöksjägare kallas ut för att kontrollera det.

16:48 Östersunds kommun, en olycka i trakten av Handog. En skåpbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Älgen sprang från platsen.

17:06 Östersunds kommun, en olycka på länsväg 568 Börön-Skylnäs. En personbil och en älg är inblandade. Det är oklart om personskador uppstått. Enligt inledande uppgifter är ambulans på väg dit. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

17:16 Östersunds kommun, en olycka på E45 vid Lit. En personbil och en ren är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för renen. Berörd sameby kontaktas.

17:18 Östersunds kommun, en olycka på Rådhusgatan i Östra Odensala, Östersund. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.