Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 18:54, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

03 februari 18:54, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

På länsväg 1135 i trakten av Sorsele var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka, som inte orsakade personskador. Det är ovisst hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas.

I Sörmjöle, Umeå kommun, var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka. Det finns uppgift om att den ska ha resulterat i personskador, men inte vilka eller i vilken omfattning. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

På länsväg 363 vid Överrödå, Vindeln kommun, var en lastbil och ett rådjur inblandade i en olycka, som inte resulterade i personskador. Rådjuret dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

På E12 vid Hemberget, Vännäs kommun, var en personbil och en älg inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Älgen försvann från platsen och eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för den.

På riksväg 90 norr om Åsele, Åsele kommun, var ett fordon och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Renen dog och berörd sameby kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västerbotten - alla blåljus.