Hoppa till innehåll
Hem » 10 november 18:42, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

10 november 18:42, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

På länsväg 505 vid Haraholmen, Piteå, var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka. Djuret dog. Det finns inga rapporter om personskador.

På länsväg 392 i trakten av Rödupp, Överkalix, var ett fordon och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Renen dog och berörd sameby kontaktas. 

På E10 söder om Svappavaara, Kiruna, var en lastbil och en älg inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktas.

På länsväg 373 vid Fagerheden, Piteå, var en personbil och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

På E4 vid Haparanda var en personbil och ett rådjur inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

På riksväg 99 vid Korva, Övertorneå, var en personbil och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Renen dog och berörd sameby kontaktas.

På E10 vid Stenbron, Gällivare, var en personbil och en ren inblandade i en olycka. Det finns inga rapporter om personskador. Renen dog och berörd sameby kontaktas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.