Hoppa till innehåll
Hem » 26 november 07.38, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 november 07.38, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Grov misshandel, Avesta
00.01. Patrull befinner sig på en krog med anledning av en kontroll då man upptäcker ett slagsmål på platsen. Det är mycket folk i omlopp och stökigt på platsen. En man i 25-årsåldern har fått en del mindre allvarliga skador som man misstänker är från ett tillhygge. En man i 20-årsåldern greps och omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande grov misshandel upprättad samt en gällande ringa misshandel.

Viltolycka, Malung-Sälen
23.48. En bilist kör in i en älg vid Rörbäcksnäs varvid SOS skickar ut resurser till platsen. En av de drabbade i fordonet klagar på smärta i rygg och nacke. Patrull har skrivit en anmälan om trafikolycka, vilt.

Övrigt, Älvdalen
01.40. En patrull beordras ut till ett lägenhetshus med anledning av att det rinner ned vatten till grannarna. På platsen anträffas en lägenhetsinnehavare som somnat i duschen med vattnet påslaget. Patrullen skrev ingen anmälan men samtalade med de inblandade på platsen.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Patrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Vi har även jobbat brottförebyggande och trygghetsskapande i krogmiljö. Elva personer har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.