Hoppa till innehåll
Hem » 26 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19:58 Trollhättan, rattfylleri: Ett vittne larmar om en bilist som kör väldigt snabbt och vingligt på en 50-väg i Trollhättan. Bilen har varit över på motsatta vägbanan och nära att köra in i ett räcke. Vid en parkeringsplats stannar bilisten. Patrullen kommer till platsen och bilisten, en man i 35-årsåldern blåser positivt. Han misstänks för rattfylleri och tas med för ytterligare provtagning.

01:36 Göteborg, misshandel: En man kommer cyklande på Norra Allégatan och blir då omkullknuffad av en okänd person. Mannen, som är i 40-årsåldern, blöder från tinningen och slår i ben och knän. En anmälan om misshandel upprättas av patrull.

01:41 Göteborg, bråk: På baksidan av McDonalds på Kungsportsavenyn slåss ett större gäng med killar. Även tillhyggen ska ha använts. Rytteriet är snabbt på plats och då är läget lugnt och gänget splittrat. Några av dem lämnar platsen i en bil. Ett par killar i 20-årsåldern kontrolleras. En person i 35-årsåldern omhändertas för att ha uppträtt ordningsstörande och en person avlägsnas från platsen.

04:01 Göteborg, rån: En man har blivit rånad på sin klocka som är värd cirka 80 000 vid Kristinelundsgatan. I samband med rånet får han ett slag i ansiktet. Två gärningsmän lämnar platsen i en bil. Kameror i närheten kontrolleras och patruller söker efter bilen dock utan resultat. Inga misstänkta eller gripna i nuläget.

05:37 Göteborg, trafikolycka: Vid Angeredsleden i höjd med Hammarkullen har ett däck exploderat på en personbil och rullat iväg. Inga personskador rapporteras. Föraren är inte kvar på platsen när patrullen kommer dit, utan endast passageraren, en man i 25-årsåldern.

06:28 Åmål, mordbrand: En ladugård brinner där det finns två hästar. Det ska även finnas gasflaskor i verkstadsdelen av byggnaden. Gastuberna kan säkras från byggnaden. Vid 07:18 har räddningstjänsten släckt branden. Patrull på plats upprättar en anmälan om mordbrand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.