Hoppa till innehåll
Hem » 25 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:37 Tibro, vårdslöshet i trafik: Vid Fågelviksleden kör en a-traktor in i en refug. Två chockade personer finns i bilen. En kille i övre tonåren misstänks för olovlig körning. Båda är lindrigare skadad. A-traktor tas i beslag för teknisk undersökning och bärgas från platsen. En anmälan om vårdslöshet i trafik och olovlig körning upprättas.

22:39 rån, Mölnlycke: En kille i tonåren har varit på fest i Härryda. På väg därifrån blir han omringad av fem-sex personer som knuffar honom och säger att han ska ge dem sin jacka. De rycker också av honom halskedjan. Samtliga gärningsmän har masker över ansiktet. Efter rånet springer de mot Mölnlycke terminal. Det är ett 50-tal personer på platsen när patrull anländer. Fler personer kontrolleras och två tonåringar grips, misstänkta för rån.

22:53 rån, Göteborg: På Tredje Långgatan blir en man i 30-årsåldern slagen i ansiktet och rånad på sin plånbok. Ingen gärningsman gripen. Mannen får uppsöka sjukhus för att bli omplåstrad.

23:16 Borås, förberedelse mordbrand: En patrull stoppar en bil på Våglängdsgatan. En kille i 18-årsåldern tas med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri. I bilen finns ytterligare tre killar i tonåren. I bilen anträffas en bensindunk, varpå en av killarna misstänks för förberedelse till mordbrand.

00:42 Göteborg, rån: En man i 25-årsåldern rånas av fyra personer på Järntorget. Inga skador. Oklart vad mannen har blivit av med. Ingen gripen. En anmälan om rån upprättas.

01:11 polisområde Fyrbodal, relationsbrott: En kvinna i 25-årsåldern grips efter att ha knivskurit en man i 30-årsåldern i sin lägenhet. Det finns tidigare historik om att kvinnan ska ha varit utsatt för våld. Mannen är lindrigare skadad och tas om hand av ambulanspersonal på plats. Kvinnan misstänks för grov misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.