Hoppa till innehåll
Hem » 22 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21:49 Göteborg, bedrägeri: En man 30-årsåldern har blivit utpressad på pengar efter att ha haft kontakt med en kvinna på en dejting-app. Kvinna hotar att sprida en nakenfilm på honom om han inte betalar 10 000 kronor. En polisanmälan om bedrägeri upprättas.

23:07 Göteborg, bilbrand: Vid Frölunda torg ses två killar som sätter eld på en bil och sedan springer från platsen. Flera personer ringer in till polisen. Hundpatrull försöker spåra, men det är mycket folk i rörelse och hunden får inte upp något spår. Elden släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

23:10 Trollhättan, brand: Larm kommer om att en husvagn brinner utanför Sjuntorpskolan. Tidigare under dagen ska SOS fått samtal om en husvagn som luktade bensin i samma område. Nu är husvagnen helt övertänd. Räddningstjänst kommer till platsen och släcker branden. Polisen kontrollerar två personer, men ingen är misstänkt för att ha anlagt branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

00:15 Borås, rån: En kille i 20-årsåldern skulle möta en annan kille vid en skola i Hulta för att prata. När de möts slås 20-åringen ner och blir bestulen på mobil, bilnyckel och bilen. Polis kallas till platsen, men ingen person kan gripas.

00:22 Falköping, bilbrand: En anmälan kommer in om att en bil brinner vid sidan av vägen vid Uddagården. Den ska enligt uppgift vara helt utbränd. Det finns risk för spridning till en fält vid sidan av vägen. Räddningstjänsten släcker branden. Branden misstänks vara anlagd och polis upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:31 Vårgårda, olovlig befattning med smuggelgods: Vid en trafikplats på E20 i höjd med Vårgårda kontrolleras en bil av polis. I bilen påträffas uppskattningsvis över 3 000 cigarettpaket. De båda männen i bilen, som är i 50-årsåldern, grips och anhålls senare för olovlig befattning med smuggelgods. Sammanlagt tas 160 000 cigaretter i beslag.

01:32 Skara, misshandel: Två killar i 16-årsåldern var på väg hem när de ska ha blivit förföljda av ett gäng i samma ålder på runt sex personer. Efter en stund blev de påhoppade av gänget och misshandlade. En kille i gänget ska ha utdelat knytnävsslag mot huvudet på en av killarna. Han ska dock inte ha varit i behov av ambulans. Uppgifter framkommer också om att gänget tidigare under kvällen ska ha sprutat med pulversläckare mot bilar i området. Ingen gripen i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.