Hoppa till innehåll
Hem » 20 november 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 november 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18:29, rån, Göteborg: En man i 50-årsåldern larmar polis och uppger att han blivit utsatt för ett rån på Inlandsgatan. Två okända män, en av dem maskerad, ska ha konfronterat målsägande och tvingat honom att låsa upp och överlämna en motocross. De lämnar därefter till fots. Polis åker till platsen men lyckas inte lokalisera någon misstänkt gärningsman. En anmälan gällande rån har upprättats.

19:18, försvunnen person, Partille: En kvinna i 80-årsåldern ringer hemtjänsten och berättar att hon inte vet var hon är, och att det är mörkt och kallt. Polisen operatör får kontakt med kvinnan och man försöker fastställa hennes position utifrån vad hon hör av en radiobil som kör med påslagen siren i området. Sökområdet kan på så sätt begränsas. Drönare och polisens helikopter flyger över platsen, den senare lokaliserar kvinnan och guidar en fotpatrull till kvinnan. Hon förs med ambulans till sjukhus för kontroll.

21:59, stöld, Brastad: Polisen får samtal om en pågående stöld av julgranar från en livsmedelsbutik. Enligt inringaren har en grupp ungdomar plockat med sig ett 30-tal granar. Ungdomarna ska därefter ha placerat ut granarna på olika platser – bland annat på butikens tak, i en busskur, i en rondell etc. En patrull åker till platsen men ungdomarna har då lämnat. Viss bevisning har säkrats och tre pojkar i 15-årsåldern är misstänkta i ärendet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.