Hoppa till innehåll
Hem » 08 november 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 november 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bilbränder på Domaregatan i Eskilstuna

22:12 Polis och räddningstjänst larmades till Domaregatan efter att inringare sett en maskerad man tända eld på en bil som var parkerad ihop med ett flertal andra bilar.

Polisen sökte i området efter misstänkt person utan framgång. Förhör gjordes med vittnen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Vid 03-tiden upprepades samma sak. Ny bilbrand med tre drabbade fordon där två bilar blev totalt förstörda samt en skadad bil. Ny anmälan om skadegörelse genom brand.

Iakttagelser från platsen är intressant för den vidare utredningen.

Storbrand på Eskilsgatan i Eskilstuna

01:59 Polis och räddningstjänst larmades till Eskilsgatan med anledning av en brand i flerfamiljshus där 65 personer är skrivna.

Polisen spärrade av ett större område för att underlätta räddningsarbetet och startade arbetet med att evakuera boende. Dessa kunde vila ut på närliggande Strigeln.

Branden var fullt utvecklad på vinden och hade vid 03:40 en bredd på 30 meter. Spridningsrisk fanns mot Malmgatan. Vid n

Ett omfattande arbete gjordes för att nå alla personer som var skrivna på adressen.

07:08 Fyra trapphus är utrymda och ingen skadad person är påträffad.

’En förundersökning på grov mordbrand är öppnad. Avspärrningarna kvarstår och arbetet med branden beräknas hålla på till lunch idag.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland