Hoppa till innehåll
Hem » 07 november 07:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

07 november 07:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:15, Göteborg, hot mot tjänsteman
En busschaufför tryckte flera gånger på överfallslarmet när bussen befann sig i Vasastaden, Göteborg. Detta då en man i 25-årsåldern var hotfull mot chauffören och hade en flaska i handen. Polis kom snabbt till platsen och kunde få kontroll på mannen. Han kom att misstänkas för hot mot tjänsteman, och avlägsnades sedan från platsen av en polispatrull.

04:37, Göteborg, brand
En brand startade i en lägenhet i Fiskebäck, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmades till platsen. Eventuellt hade branden startat i anslutning till spisen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden utan att någon hann komma till skada. Polis på plats misstänkte att de två personerna som hade befunnit sig i bostaden där branden startat var påverkade av narkotika. Polisanmälan skrevs gällande allmänfarlig vårdslöshet samt narkotikabrott.

05:11, Göteborg, trafikolycka
En cyklist körde in i en personbil vid Sankt Sigfrids plan i Göteborg. Cyklisten misstänks ha kört mot rött trafikljus. Cyklisten fick lindriga skador, inget ambulansbehov fanns på plats. En anmälan skrivs gällande vårdslöshet i trafik.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.