Hoppa till innehåll
Hem » 22 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

22 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Skadegörelse, Avesta kl. 22.29

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha slagit sönder en glasruta på en entredörr till en fastighet i centrum. Polisen har varit på plats och mannen blir omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen är misstänkt för skadegörelse.

Stöld/inbrott, Hedemora kl. 02.30

En eller flera okända personer har brutit upp flera dörrar till ett företag i centrum. Polisen har varit på plats och sökt igenom lokalerna utan att hitta någon misstänkt. Den eller de som har gjort brottet har i vart fall fått med sig kassan från platsen. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott.

Brott mot knivlagen, Ludvika kl. 03.18

En man i 50-årsåldern är misstänkt för brott mot knivlagen efter att en polispatrull stoppat och kontrollerat den bil som mannen körde. Mannen hade ett basebollträ i bilen och han hade ingen rimlig förklaring till varför han förvarade det där.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 21 personer eller fordon, omhändertagit två personer enligt LOB, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.