Hoppa till innehåll
Hem » 16 december 08.03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16 december 08.03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:07, rån, Göteborg: Målsman till en pojke i 15-årsåldern kontaktar polis och uppger att sonen blivit rånad på sin mobiltelefon och jacka av tre maskerade gärningsmän. Händelsen inträffade utanför Coop på Långedragsvägen. Rånarna lämnade platsen i okänd riktning. En anmälan har upprättats.

22:28, rån, Göteborg: Ett företag som säljer lustgas ringer polisen och uppger att en av dess anställda blivit utsatt för ett väpnat rån vid en adress i Bergsjön. Rånet ska ha inträffat i samband med en leverans av lustgas. Flera personer, några av dem maskerade, ska ha konfronterat den anställde, hotat honom med ett pistolliknande föremål och tilltvingat sig gasen och annat gods. Därefter lämnade de till fots. Polis har varit på plats och hört målsägande, en man i 30-årsåldern. En anmälan gällande rån har upprättats.

22:35, sexuellt ofredande, Göteborg: En kvinna i 30-årsåldern kontaktar polis och uppger att en man försökt dra in henne i ett skogsparti i närheten av en Preem-mack vid Slottsskogen. Han ska därefter ha lämnat platsen till fots, in i parken och i riktning mot Villa del Parc. Polisen har bland annat sökt med hund och drönare i området, men utan att påträffa någon misstänkt person. En anmälan har upprättats.

22:55, bråk, Göteborg: En ordningsvakt larmar polis om ett storbråk på Kortedala torg. Ett tjugotal ungdomar uppge vara inblandade, slag utdelas. När polis anländer till platsen har bråket ebbat ut och de inblandade har skingrats. Polisen kontrollerar ett flertal personer och upprättar två anmälningar gällande misshandel. Målsägande är en ung kvinna och en man i 35-årsåldern. Ingen av dem uppges vara allvarligt skadad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.