Hoppa till innehåll
Hem » 07 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Norrbottens län

07 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Trafikbrott, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Föraren saknar körkort och misstanke om olovlig körning uppstår. En anmälan ska upprättas.

01:46 Rattfylleri, Gällivare
Polis kontrollerar en personbilsförare som misstänks vara påverkad av alkohol. Provtagning utförs och anmälan gällande grovt rattfylleri ska upprättas.

02:01 Narkotikabrott, Haparanda
Polis beordras till en adress i centrala Haparanda med anledning av att en okänd person gått in i ett flerfamiljshus källare. Tre personer anträffas på platsen, samtliga har misstänkt narkotika på sig och misstanke om ringa narkotikabrott, innehav uppstår. En av dem misstänks även vara påverkad av narkotika och provtagning utförs. Anmälningar gällande ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav, ska upprättas.

02:15 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Skutvikens industriområde med anledning av bråk utomhus. Två män grips misstänkta för att ha misshandlat en annan man. Männen ska förhöras när de har nyktrat till och åklagare ska kontaktas för beslut om de ska anhållas eller inte.

En viltolycka på E4 vid Salmis, Haparanda kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.