Hoppa till innehåll
Hem » 20 mars 07:55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

20 mars 07:55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:09 Narkotikabrott, Kalix
I Kalix centrum kontrolleras en person, en man i 25-årsåldern. Misstanke uppstår om att mannen är påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning och förhör. En anmälan ska upprättas.

01:11 Stöld, Gällivare
Polis kallas till Gällivare centrum där en ordningsvakt har envarsgripit en man som misstänks för stöld av en persons tillhörighet. Vittnesförhör hålls och anmälan ska upprättas.

01:14 Misshandel, Luleå
Polis beordras till ett uteställe i Innerstaden, Luleå, med anledning av misstänkt misshandel. En anmälan och motanmälan gällande misshandel ska upprättas. En de två inblandade männen misstänks även för våldsamt motstånd.

01:17 Skadegörelse, Boden
En ordningsvakt kontaktar polisen då en tonåring under 18 år misstänks ha klottrat på en husvagn i Boden. Polis beordras ut och dokumenterar platsen. Vårdnadshavare kontaktas och en anmälan ska upprättas.

01:49 Misshandel, Piteå
Polis beordras till ett uteställe i centrala Piteå med anledning av bråk. En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel av tre personer. Anmälan ska upprättas.

02:40 Vapenbrott, Luleå
Polis beordras till ett uteställe i Luleå med anledning av att en person, en kvinna i 20-årsåldern, uppges ha med sig pepparspray. Det anträffas även misstänkt narkotika i personens ägo. Förhör hålls och anmälan gällande misstänkt ringa vapenbrott och ringa narkotikabrott, innehav, ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

Under lördagskvällen beordras polis till en adress i Luleå kommun med anledning av en utåtagerande person. Misstanke uppstår om att personen, en man i 35-årsåldern, har ett vapen. Mannen frihetsberövas och överlämnas till sjukvård. Han misstänks bland annat för vapenbrott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.