Hoppa till innehåll
Hem » 07 oktober 08:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

07 oktober 08:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

22.14 Arvika. Man i fyrtioårsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav samt grovt brott mot knivlagen efter kontroll i centrala Arvika. Mannen omhändertogss desutom för fylleri enligt LOB (lagen om vård av berusad person)

22.31 Karlstad. Man, tjugo år, tilldelad ordningsbot för att ha spelat musik i bil så att detta stört omgivning i centrala Karlstad. Bötesbelopp är 1000 kronor.

23.58 Karlstad. Grovt brott mot knivlagen. Man i tjugofemårsåldern kontrollerad i centrala Karlstad. Mannen påtagligt berusad och vid kontroll påträffas ett föremål som faller under knivlagen. Då föremålet bars i centrala staden samt under berusning betraktas brottet som grovt.

00.22 Karlstad. Rattfylleri. Man i femtiofemårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll i centrala Karlstad.

01.01 Charlottenberg. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll i centrala Charlottenberg. Beslut om kroppsbesiktning.

02.19 Karlstad. Rattfylleri. Man i tjugofemårsåldern misstänks för rattfylleri efter kontroll på Hagaleden i centrala Karlstad.

02.19 Arvika. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern stoppad och kontrollerad i centrala Arvika. Misstänks för rattfylleri efter att ha framfört en sk epa-traktor. Även misstanke om ringa narkotikabrott.

02.52 Kristinehamn. Anmälan falskt larm. Kvinna i sextiofemårsåldern misstänkt för att larmat polis om ett påstått brott som inte ägt rum. Kvinnan har under gårdagsdygnet ringt SOS och polis vid en mängd tillfällen utan att brott förelegat.

I övrigt ett flertal personer avvisade från centrala Karlstad på grund av störande av ordning. Under natten har polisen i polisområdet hanterat fyra personer med anledning av fylleri i enlighet med vårdlagen LOB.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.