Hoppa till innehåll
Hem » 24 september 07:53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

24 september 07:53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Ludvika
22.26. En man i övre tonåren blir misstänkt för ofredande och våldsamt motstånd efter att ha varit utåtagerande mot flera personer i en bostad. Patrullen tvingades lägga ned pojken på golvet innan situationen lugnade sig.

04.03. Patrull anträffade en kvinna som hade blivit utsatt för sexualbrott i centrala Ludvika. Två gärningsmän i 30- och 35-årsåldern kunde pekas ut och som nu är misstänka för sexuellt ofredande.

Falun

22.38. Uppmärksam allmänhet larmade polisen med anledning av att en bilist framförde sitt fordon på ett uppseendeväckande sätt. Bilisten ska ha kört på fel sida vägen, varit på väg in i ett mitträcke och använt sina blinkers på felaktigt vis. Patrullen lokaliserade bilisten och stoppade densamma. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt vid kontroll och är nu misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

01.31. En okänd gärningsman ska ha misshandlat en flicka i övre tonåren inne på en nattklubb. Patrullen har inhämtat uppgifter kring händelsen och skrivit en anmälan om misshandel.

Polisen har även hanterat ett stort antal ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Det har även varit en del fylleri-ärenden under natten, främst i Falun och Avesta.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.