Hoppa till innehåll
Hem » 19 februari 08:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

19 februari 08:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Mora

01.02: Patrull stoppar en personbil i Saxnäs för kontroll och föraren, en person i övre tonåren, får en ordningsbot då det är för många passagerare i bilen.

02.00: I samband med att en person i övre tonåren ska omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, blir personen också misstänkt för hot mot tjänsteman i centrala Mora.

Borlänge

01.30: Vid en nattklubb i centrala Borlänge blir en man i 25-årsåldern omhändertagen enligt LOB och han blir i samband med det misstänkt för våldsamt motstånd.

02.27: En man i 30-årsåldern blir rånad på sin plånbok i Borlänge. Patrull kan lokalisera och gripa tre personer som blir misstänkta för rån.

Ludvika

02.23: I centrala Ludvika stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri. Mannens får sitt körkort samt bilnycklar omhändertaget.

04.35: På riksväg 66 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en person i övre tonåren blir misstänkt för drograttfylleri. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om personen haft något olagligt i kroppen. Samtidigt blir körkortet omhändertaget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.