Hoppa till innehåll
Hem » 18 juni 08:17, Sammanfattning natt, Dalarnas län

18 juni 08:17, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Brand, Mora kl. 22.11

Det har brunnit i en restaurang i Noret.  Det har börjat brinna utanför restaurangen och därefter har det spridit sig till byggnaden. Räddningstjänsten lyckades släcka branden relativt snabbt. Polisen ser ingen naturlig förklaring till att det har börjat brinna och man skriver anmälan om mordbrand alternativt försök till mordbrand. Ingen person blev skadad i samband med branden och det finns ingen misstänkt.

Ofredande,Ludvika kl. 22.21

Två flickor i de övre tonåren har blivit utsatta för ett sexuellt ofredande av en man i 35-årsåldern i centrum. En för dem okänd man har kommit fram till dem och har sagt otrevliga saker, med sexuell anspelning, och han har även slickat en av dem i ansiktet. Polisen har varit på plats och man har identifierat mannen. Man skriver en anmälan om sexuellt ofredande.

Narkotikabrott, Hedemora kl. 22.38

Två män är misstänkta för att ha använt narkotika i centrum. Polisen får samtal om att tre män jag ungdomar i deras Epa-traktorer. De gapar och skriker och är allmänt otrevliga mot ungdomarna. Det finns också uppgifter om att ungdomarna har varit otrevliga mot männen. Polisen har varit på plats och man tar med sig två män i 45- och 50-årsåldern som misstänkta för ringa narkotikabrott. De är så påverkade att de blir omhändertagna enligt LOB.

Rattfylleri, Borlänge kl. 05.05

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Jakobsgårdarna. Bilisten, en man i 50-årsåldern, får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem LOB, ett ärende gällande psykisk ohälsa och två viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

1 kommentar till “18 juni 08:17, Sammanfattning natt, Dalarnas län”

  1. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och hittade en webbsida som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa hans tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.