Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 september 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 01.28 Trollhättan, allmänfarlig ödeläggelse
Polisen får larm om att det har hörts smällar och att det ska brinna i en ytterdörr till en bostad på Lextorpsvägen. Polis och räddningstjänst åker till platsen. På plats så möts man av att ytterdörren är kraftigt brännskadad. Polisen finner även gods utanför dörren som pekar på att någon antänt dörren eller försökt spränga ett föremål på platsen som sedan antänt dörren. En förundersökning med rubricering allmänfarlig ödeläggelse inleds. Platsen spärras av. Ingen person har kommit till skada. En person befann sig i bostaden vid tillfället för händelsen. 

Polisen genomför samtidigt som man arbetar på platsen ett flertal kontroller av bilar och personer i närområdet, ingen grips. NBS (Nationella bombskyddet) samt tekniker beställs till platsen. NBS konstaterar att det fanns rester av något som kan ha varit ett farligt föremål på platsen. Detta har dock troligen aldrig exploderat utan börjat brinna. Utredningsåtgärder genomförs och den tekniska undersökning fortgår. 

Kl 06.19 Göteborg, personrån
En kvinna kontaktar polisen och uppger att hon ca kl 03.00 blivit utsatt för ett rån på Kungsportsavenyn. Ett flertal personer/män ska ha omringat henne, visat upp en kniv och sedan ryckt av henne ett halsband. Hon säger att hon blivit så chockad av händelsen att hon först nu kunnat kontakta polisen. Inga kända fysiska skador. Kvinnan är i 55-årsåldern. Anmälan om personrån upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.