Hoppa till innehåll
Hem » 19 september 05:28, Bråk, Mölndal

19 september 05:28, Bråk, Mölndal

Polis larmas till en bostad på Hällesåkersvägen. Det ska ha varit bråk i bostaden. Någon eller några uppges vara skadade, dock oklar omfattning. När polisen kommer fram så finns det ett stort antal personer i bostaden, samtliga utländska medborgare. En man hittas skadad på golvet, han andas men är okontaktbar. Det finns även ytterligare skadade i bostaden. Ambulanshelikopter med läkare tillkallas. Vissa språkproblem på platsen men en gärningsman pekas ut. Totalt var det 11-12 personer i bostaden.  Fler polispatruller ansluter till brottsplatsen som spärras av. Personer uppges ha lämnat bostaden i samband med händelsen, oklart hur många. Den man som pekats ut grips. Brottsmisstanken är då försök till mord alt. dråp. 

Ytterligre en kvinna grips på platsen, hon avförs först till sjukhus för kontroll p.g.a. av skador. Övriga som befann sig i bostaden hämtas till förhör, troligen totalt 12 personer. Tekniker beställs för brottsplatsundersökning. Det är oklart hur många som är hemmahörande i bostaden som består av flera olika boenden.  

Utredningsåtgärder pågår både på platsen och de som gripits samt hämtats till förhör förs till polishuset, Ernst Fontells plats. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.