Hoppa till innehåll
Hem » 03 september 08:03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

03 september 08:03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:47 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Morön i Skellefteå. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika och provtagning utförs. Föraren saknar körkort och misstänks även för olovlig körning. Ärendet utreds som ringa narkotikabrott, eget bruk, rattfylleri och grov olovlig körning. Anmälan ska upprättas.

00:06 Ofredande/förargelse, Skellefteå
Polis beordras till Eriksberg i Skellefteå på grund av att det spelas hög musik från fordon. En ordningsbot utfärdas till en bilförare på grund av förargelseväckande beteende genom att spela hög musik från fordon.

00:42 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till länsväg 503 på Teg i Umeå. Enligt initiala uppgifter är två bilar inblandade och en brand har uppstått i ena bilens bränsletank. Bilarna bärgas från platsen.

02:04 Våld/hot mot tjänsteman, Umeå
Polis beordras till en krog i centrala Umeå med anledning av att två personer varit utagerande mot ordningsvakter. En anmälan gällande våld mot tjänsteman alternativt förgripelse mot tjänsteman och våldsamt motstånd ska upprättas.

02:25 Trafikbrott, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Skellefteå. En passagerare använder inte säkerhetsbälte men vägrar ta emot ordningsbot (böter) för det så en anmälan ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.