Hoppa till innehåll
Hem » 01 september 07:18, Sammanfattning natt, Värmlands län

01 september 07:18, Sammanfattning natt, Värmlands län

Misshandel, Grums kl. 00.38

En man är misstänkt för misshandel mot en kvinna i hennes bostad. Polisen har varit på plats och pratat med de båda inblandade och avvisat mannen som är i 60-årsåldern. Kvinnan, som är i 65-årsåldern, har inte uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse. De båda personerna känner varandra sedan tidigare.

Narkotikabrott, Hagfors kl. 01.26

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Ängfallheden. Mannen blev våldsam då han skulle få åka med patrullen för provtagning och är dessutom misstänkt för våldsamt motstånd. Ingen person blev skadad i samband med denna händelse

Misshandel, Karlstad kl. 01.30

En man i 25-årsåldern har blivit misshandlad av en annan person på en restaurang i Tingvallstaden. Polisen har varit på plats och pratat med den utsatta mannen och därefter har de skjutsat honom till sjukhus för vård av skador i huvudet. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 12 personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat sex ärenden gällande psykisk ohälsa, omhändertagit en person enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer  och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.