Hoppa till innehåll
Hem » 31 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:05, rån, Göteborg
Ett larm kommer in om att en man i 20-årsåldern har blivit rånad på sin mobil i Masthugget av tre gärningsmän som även försökte sälja narkotika till mannen. Polis anländer till platsen och söker av området samt upprättar en anmälan om rån. Ingen frihetsberövad. 

23:26, brand, Mölndal

Ett larm kommer in om att det brinner i en tvättstuga i Balltorp. Polis och räddningstjänst anländer till platsen. Branden släcks. Inga personskador. Enligt uppgift ska ett antal ungdomar ha synts till i anslutning till att branden startade. Polispatruller och hundpatruller söker av området utan resultat. Ingen frihetsberövad. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

00:02, rattfylleri, Mark
En polispatrull uppmärksammar en personbil som håller en mycket hög hastighet och därefter får punktering och stannar. Bilföraren, en man i dryga 20-årsåldern, lämnar fordonet och springer. Patrullen följer efter till fots och kommer ikapp. En anmälan om misstänkt drograttfylla, grov olovlig körning, anmälan om trafikolycka, vårdslöshet i trafik upprättas och mannen frihetsberövas.    

03:28, rån, Göteborg
Ett larm kommer in om att en man i 35-årsåldern har blivit rånad på en summa kontanter i Masthugget av ett flertal gärningsmän. Polis anländer till platsen och upprättar en anmälan om rån. Ingen frihetsberövad. 

Se separat händelsenotis för information kring detonationerna i Göteborg.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.