Hoppa till innehåll
Hem » 13 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.28 Göteborg, grovt brott mot knivlagen
En patrull kontrollerar två män som bråkar högljutt på Frölunda Torg. Den ene mannen är i 45-årsåldern, den andre mannen är i 30-årsåldern. Det visar sig att den 45-årige mannen bär kniv. Patrullen upprättar en anmälan om grovt brott mot knivlagen. 

00.46 Göteborg, rån
Ett larm kommer in om att två män i 20-årsåldern har blivit rånade i Vasastaden av två gärningsmän. Gärningsmännen ska ha tvingat männen att ta ut kontanter från en bankomat. De ska också ha blivit slagna. Polis anländer. Kort därefter grips de två gärningsmännen, som båda är i 35-årsåldern. Båda männen är nu anhållna, misstänkta för rån.

01.07 Partille, rattfylleri
En polispatrull kontrollerar ett fordon på E20 i norra Partille. Bilens förare, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri och hastighetsöverträdelse upprättas. Mannens körkort omhändertas.

02.09 Göteborg, trafikolycka
Ett larm kommer in om att en personbil har kolliderat med en bergvägg i västra Bergsjön. Polis, räddningstjänst och ambulans anländer till platsen. Föraren, en man i 40-årsåldern, har lättare skador men behöver inte sjukhusvård. Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.  

04.04 Skara, inbrottsstöld
En väktare larmar om att det tycks ha skett ett inbrott på ett byggföretag. En fönsterruta i företagets entré är krossad. Polis anländer till platsen och konstaterar att ett inbrott har skett. Ett flertal verktyg har tillgripits. En anmälan om inbrottsstöld upprättas. Ingen frihetsberövad. 

06.00 Uddevalla, rattfylleri
Ett fordon kontrolleras i Herrestad, RV44. Bilens förare, en man i 66-årsåldern misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.