Hoppa till innehåll
Hem » 28 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Dalarnas län

28 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge
22.13: En man misstänks för våldsamt motstånd och överträdelse av tillträdesförbud i anslutning til len livsmedelsbutik i Borlänge.

02.00: Polispatrull skriver anmälan om narkotikabrott, innehav efter kontroll och husrannsakan i ett fordon, misstänkt är en man i 20-årsåldern.

Leksand
03.24: Vid profilering och kontroll av en bilist framkommer att föraren, en man i 35-årsåldern saknar behörighet at framföra körkortspliktigt fordon. Mannen misstänks för grov olovlig körning.

Säter
03.35: Polispatrull upprättar anmälan stöld genom inbrott och utför en brottsplatsundersökning i en butik i Säter. Okänd gärningsperson har krossat ett fönster till butiken och berett sig tillträde till lokalen och där misstänks gärningspersonen har tillgripit okänt gods. Ingen person är uppsatt som misstänkt i ärendet.

Ludvika
05.48: Man i 45-årsåldern blåser positivt i polisens sållningsinstrument, medtas för provtagning. Mannens körkort omhändertas med anledning av analysen av utandningsprovet.

Mycket av nattens ärende har arit av så kallad rutinkaraktär. Det har kontrollerats personer och fordon. Det har inträffat viltolyckor. Polispatrull har hanterat ärende med psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.