Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 08:02, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

27 augusti 08:02, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16:48 – 19:02, åldringsbrott, Dalsland: Inom loppet av drygt två timmar inkommer tre ärenden där äldre kvinnor, den äldsta 100 år gammal, på olika sätt förmåtts lämna över smycken till en eller flera okända personer. Ett framgångsrikt spaningsarbete leder fram till att två personer kan gripas i en lägenhet, där man påträffar en hel del misstänkt stöldgods. De gripna har senare anhållits av åklagare.

22:20, sexuellt ofredande, Göteborg: En kvinna i 20-årsåldern ringer polisen och uppger att en tafsat på henne utanför Liseberg. Kvinnan med sällskap följer efter mannen i väntan på polispatrull. Mannen, som är i 55-årsåldern, lokaliseras och en anmälan om sexuellt ofredande upprättas.

23:27, försvunnen person, Bengtsfors: En man i 20-årsåldern har försvunnit i samband med svampplockning. Mannen försvann vid 12-tiden under dagen. Han uppges vara i gott fysiskt skick men inte klädd för att vara ute i skogen under natten. Polisen inleder en sökinsats till fots, bland annat med hund, och med drönare. Polisresurser från Göteborg och räddningstjänsten förstärker insatsen. Strax före klockan 03 påträffas mannen, knappt två mil från försvinnandeplatsen. Han uppges inte vara i behov av sjukvård.

01:05, rån, Mölndal: Polisen larmas om ett rån i Mölndals innerstad. Två gärningsmän ska ha tagit stryptag på en yngling i gymnasieåldern och tilltvingat sig en märkeskeps. Polisen söker i området och kontrollerar flera personer. Ingen av dem kan dock knytas till brottet. En anmälan gällande rån skrivs.

02:06, rån, Göteborg: En man i 35-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad av två gärningsmän vid Vasaplatsen. I samband med rånet ska mannen även ha blivit slagen till marken. Rånarna tillgrep ett dyrbart guldhalsband och sprang därefter från platsen. Polisen har sökt i området utan att påträffa någon misstänkt person. En anmälan om rån upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.