Hem » 01 augusti 08:07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

01 augusti 08:07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har utfärdat böter för offentlig urinering (Umeå) och för spelande av hög och störande musik (Lycksele). 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:10 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Umeå centrum. På plats framkommer att en man misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan kördes med ambulans till sjukvård. Patrullen höll förhör med vittnen och upprättade anmälan. I nuläget finns ingen misstänkt för misshandeln.

00:28 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Bergsbyn med anledning av ett bråk. En man omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen håller förhör och anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

03:05 Misshandel, Lycksele
Polispatrull tar upp en anmälan gällande misshandel. En ung man ska ha blivit slagen i ansiktet av en kvinna. Kvinnan avvisas från platsen.

03:15 Inbrott, Umeå
Polis beordras till busstationen i Umeå med anledning av ett inbrottslarm. Två rutor ska vara krossade. Ingen person finns kvar på platsen. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och anmälan gällande stöld genom inbrott kommer att upprättas.

04:04 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Skellefteå centrum med anledning av ett bråk på en fest. Ett flertal män ska ha varit inblandade. Polisen har hållit förhör och upprättar anmälningar gällande misshandel. En man omhändertogs med stöd av lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *