Hoppa till innehåll
Hem » 26 augusti 08:20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

26 augusti 08:20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:37 Trafikolycka, Haparanda
Polis beordras till Haparanda centrum med anledning av larm om singelolycka. Polis arbetar bland annat med att dirigera trafik. Det finns inga uppgifter om att någon har förts till sjukvård. Två personbilar var inblandade i olyckan.

00:12 Stöld genom inbrott, Kalix
Polis beordras till Töre med anledning av inbrott i en lägenhet. En anmälan ska upprättas.

01:08 Trafikkontroll, Piteå
På Klubbgärdet i Piteå utfärdas tre ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser och ett körkort omhändertas.

01:16 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Innerstaden i Luleå med anledning av bråk. Okända personer har misshandlat tre män. En anmälan upprättas.

01:28 Bedrägeri, Gällivare
Polis beordras till ett uteställe i Gällivare centrum där en minderårig misstänks ha en annan persons id-kort. Förhör hålls och anmälan om missbruk av urkund ska upprättas.

01:43 Misshandel, Luleå
En patrull upptäcker ett bråk i en bil i Innerstaden i Luleå. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks ha misshandlat en annan man. Anmälan ska upprättas.

02:30 Rattfylleri, Piteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Piteå centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika och provtagning utförs. En anmälan ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.