Hoppa till innehåll
Hem » 25 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

25 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Misshandel, Boden
Polis beordras till Svartbjörnsbyn i Boden med anledning av bråk. En man grips, misstänkt för att ha misshandlat en annan man.

23:55 Olaga intrång, Luleå
Polis beordras till Residensgatan i Luleå med anledning av att obehöriga personer setts gå in i ett källarförråd. Några personer anträffas och identifieras. Anmälan gällande olaga intrång ska upprättas.

00:49 Brand, Luleå
Polis beordras till Hertsön med anledning av band i en bod intill en skola. Platsen spärras av och en anmälan gällande mordbrand ska upprättas.

01:58 Trafikbrott, Luleå
På E4 vid Strömsund utfärdas en ordningsbot (böter) till en personbilsförare. Anledning är hastighetsöverträdelse.

02:38 Arbetsplatsolycka, Gällivare
Polis beordras till Koskullskulle på grund av en olycka under arbete. En lastbil har åkt i diket. Föraren förs till sjukvård med ambulans och polis åker till sjukhuset och håller förhör med föraren. Ärendet hanteras som en arbetsplatsolycka och en anmälan ska upprättas.

03:55 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till en skola på Mjölkudden med anledning av att fönster utsatts för skadegörelse. Platsen dokumenteras och en anmälan ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.