Hoppa till innehåll
Hem » 04 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Örebro län

04 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Örebro län

Fjugesta
00.30: Flertalet ungdomar med A-traktorer kontrolleras i Fjugesta. Det har inkommit klagomål från en adress om ofredandebeteende. Även en bil har fått motta äggkastning. Två av fordonen som kontrolleras av polisman i en så kallad flygande besiktning fick brister. En anmälan ofredande är skriven, utan misstänkt.

Kumla
00.33: En bilist kontrolleras, vid kontrollen misstänks föraren för rattfylleri. Mannen medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro
03.40: Polispatrull genomför en husrannsakan efter att de känt lukten av narkotika komma från en adress. I aktuell bostad anträffas tre personer i 18–20-årsåldern. Det anträffas även en ringa mängd misstänkt narkotika. Beslaget kommer skickas till nationellt forensiskt center för analys. Anmälan narkotikabrott/ innehav, ringa blir upprättad av polispatrullen.

En stor del av tiden under natten har polispatruller genomfört person och fordonskontroller. Det har hanterats viltolyckor i trafiken. Omhändertagande av berusade personer har även verkställts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.