Hoppa till innehåll
Hem » 04 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:57, Göteborg, brand
Vi får larm om att en bil brinner på Ekegårdsvägen. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Ingen spridningsrisk. Räddningstjänsten släcker branden och en patrull upprättar en anmälan om brand utan misstanke om brott.

00:14, Tanum, dödsfall
Vi får larm via SOS om att en man har ramlat i vattnet. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Mannens liv går inte att rädda. Anhöriga är underrättade. Ingen misstanke om brott.

00:10, Göteborg, misshandel
En man blir misshandlad på Kungsportsavenyn av tre gärningspersoner. Mannen larmar själv polis. Han har fått ta emot sparkar och slag. Gärningspersonerna har sedan sprungit från platsen. Ambulans och polis larmas till platsen. Ambulanspersonal kontrollerar mannen och en patrull upprättar en anmälan om misshandel.

23:31, Alingsås, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Nolhaga allé. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

Polisområde Skaraborg, misshandel i relation
Vi får larm om att en kvinna blir slagen av sin man. Kvinnan tar sig till en granne för hjälp. Polis och ambulans åker till den aktuella adressen. Mannen har lämnat platsen. Ambulanspersonal kontrollerar kvinnan. Inget behov av vidare vård. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.