Hoppa till innehåll
Hem » 02 augusti 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

02 augusti 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rättvik
23.16: En man i 18-årsåldern kontrolleras i centrala Rättvik. Mannen påvisar tydliga tecken på att var påverkad av narkotika, mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke gällande narkotikabrott/ ringa, eget bruk kvarstår. På mannen anträffas även misstänkt narkotika/ innehav, ringa, preparatet tas i beslag ock kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center. Efter anmälan och förhör försätts mannen på fri fot.

Borlänge, Rv70.
03.43: En anmälare kontaktar polisen då denne framförde sitt fordon på Rv70 när okänd person kastade misstänkt färg på bilens framruta från en bro. Händelsen medförde att risk för olycka var påtaglig. Polispatrull sökte i området där händelsen utspelade sig utan att finna någon. En polisanmälan gällande framkallande av fara för annan samt skadegörelse upprättades.

Falun, Rv50.
05.06: En man i 50-årsåldern framför ett fordon han inte är berättigad till. Manne saknar behörighet, kör således bil utan att ha körkort. Mannen rapporteras för grov olovlig körning.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt ärenden av rutinkaraktär. Det har genomfört person samt fordon kontroller. Det har hanterats ett antal viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.