Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 07:36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

27 juli 07:36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under natten har en person i Skellefteå omhändertagits för fylleri. 

23:48 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till Norrbacka i Skellefteå med anledning av ett bråk utomhus. En person, en man, får skjuts till sjukvård. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel, en motanmälan gällande misshandel, olaga hot och skadegörelse. Mer information finns inte i nuläget. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

Sammanfattning av polisens arbete i samband med motorveckan i Lycksele onsdag kväll och natt:

Under onsdag kväll och natt har det varit en hel del folk i rörelse i Lycksele. Stämningen har överlag varit god, trots viss berusningsgrad.

Polisen har hanterat 10-12 fordon som bötfällts för att ha spelat för hög musik i centrala Lycksele. Av dessa har de flesta godtagit böter, medan vissa förnekat brott varpå rutin med snabbare lagföring har använts och ärendena kommer snabbt att hamna hos tingsrätt. För hög ljudnivå har även medfört att polisen har avvisat flera fordon och personer från drabbade områden. Det har även utfärdats böter för ett antal andra förseelser.

Under kvällen har polisen hanterat tre stycken omhändertagna enligt LOB, en misshandel, samt ett par narkotikaärenden.

En bilnyckel har omhändertagits enligt polislagen 24a§ för att förhindra rattfylleribrott. Under kvällen har polisen även träffat på många minderåriga med alkohol där kontakt har tagits med vårdnadshavare.

Polispatrullerna har även hanterat ärenden som inte har direkt koppling till Motorveckan, men där resurser tagits i anspråk för att hantera dessa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.